Automatisering & Machinebouw

Bij onze machinebouw streven we altijd naar een optimale betrouwbaarheid, werking en rendement. We houden steeds rekening met de nieuwste veiligheidsnormen. En natuurlijk is ook gebruiksvriendelijkheid één van onze prioriteiten.

mahinebouw van jansen electro techniek

Bestaande machine uitbreiden

Als we een bestaande machine uitbreiden (retrofits), starten we met een grondige evaluatie van je huidige installatie. Een cruciaal aspect in deze fase is het controleren of het elektrisch schema nog up-to-date is. Daarna selecteren we zorgvuldig de juiste materialen en onderzoeken we of aanvullende functionaliteiten waardevol zijn. Dankzij een efficiënte werkvoorbereiding minimaliseren we de stilstandtijd tijdens de ombouw.

JET machinebouw

Nieuwe machine bouwen

Vaak starten we met een blanco canvas. We beginnen met het mechanische concept en de uitwerking ervan. Dan volgt het elektrische, pneumatische en hydraulische ontwerp. Ten slotte implementeren we de software. Elk aspect wordt intern ontwikkeld, geassembleerd en uitgebreid getest om een naadloos geheel te garanderen.

draadknipmachines - machinebouw

Machinebekabeling

Indien mogelijk bekabelen we de systemen in onze eigen werkplaats. Op deze manier hebben we alle middelen direct bij de hand en werken we nóg efficiënter.

Automatisering voor industriële bedrijven

Een modern bedrijf kan niet meer zonder geautomatiseerde processen. Automatisering versnelt en verbetert enerzijds het werk, en zorgt anderzijds voor extra veiligheid op de werkvloer. Dankzij PLC-automatisering is ook jouw bedrijf mee met de tijd en klaar voor de toekomst.

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Contacteer ons