Over ons

Jarenlange expertise

Als familiebedrijf hechten wij grote waarde aan kwaliteit, flexibiliteit, open communicatie en verantwoordelijkheid. Al jaren streven we ernaar om op eigen kracht steeds sneller en efficiënter hoogwaardige producten te leveren. We staan klaar om jouw uitdagingen aan te pakken en samen tot rendabele oplossingen te komen.

Inzetten op kwaliteit

Maximale betrouwbaarheid bereiken we enkel door in te zetten op hoogwaardige kwaliteit. Hoe we dit realiseren? Door de kennis van onszelf en onze medewerkers voortdurend bij te schaven. Ook onze machines en gereedschappen vernieuwen we geregeld. Dit stelt ons in staat om elke keer weer topkwaliteit te leveren.

Ons verhaal

Bijna 30 jaar geleden begon Christ Jansen als elektricien in zijn kelder in Lommel. Wat aanvankelijk begon met allerlei klusjes, groeide door de jaren heen uit tot een specialisatie in industriële installaties, bordenbouw en machinebekabeling. De kelder werd al snel te klein en hij verhuisde naar de Balendijk-industriezone, waar hij een werkplaats van 700m² bouwde. Enkele jaren later werd deze ruimte verder uitgebreid tot de huidige werkplaats van 1400m².

In het begin van 2016 sloten Jan en Henk zich aan bij het bedrijf, waar ze samen de engineeringsafdeling hebben opgebouwd. Sindsdien bieden we ook elektrisch ontwerp en PLC-programmering aan. Dankzij deze toevoegingen kunnen we onze klant een totaalpakket leveren.

In maart 2019 namen Henk en Jan de leiding van het elektrobedrijf over van hun ouders. Hun doel? De continuïteit van het bedrijf in Lommel waarborgen en laten zien dat je nog vele jaren op ons kunt rekenen.

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Contacteer ons