Bordenbouw

Met ons geavanceerde machinepark kunnen we snel hoogwaardige borden leveren die aan jouw eisen en die van je bedrijf voldoen. Hulp nodig bij het ontwerp van je borden? Dan bieden wij graag ondersteuning.

Door automatisering van zowel onze klantprocessen als onze eigen processen blijven we de concurrentie altijd een stap voor. Of het nu gaat om mechanische bordenbouw of automatische draadverwerking met onze Komax Zeta, we houden deze processen stevig in handen. Hierdoor kunnen we onze kwaliteit constant garanderen en maximale flexibiliteit bieden.

Flexibele productie

We werken niet op vaste werkplekken, maar op een dynamische manier. Het voordeel hiervan is dat we moeiteloos schakelen tussen grote borden en seriematige projecten. Deze flexibiliteit staat ons toe om tegelijkertijd verschillende grote series te verwerken. Het resultaat: schaalvoordeel en een korte doorlooptijd voor afgeronde projecten.

Pneumatische oplossingen

Dankzij onze uitgebreide kennis van pneumatische systemen kunnen we ook pneumatische stuurborden ontwerpen en bouwen. Bij pneumatische bordenbouw is het nog crucialer dan bij elektrische borden om na te denken over de plaatsing van componenten. We willen de kruising van luchtslangen namelijk zoveel mogelijk vermijden.

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Contacteer ons